Dansk Kegle Forbund
Flot S.K.U. indsats ved Europa-cup’en

  Resultater

Ved Europa-cup’en i Hennigsdorf nord for Berlin 25/9 – 26/9 deltog S.K.U. med 3 damer og 3 herre som alle leverede en fin indsats i det flot besatte felt af Europa’s bedste keglespillere.

Fra S.K.U. deltog Mona Rasmussen, Bente Wiinberg og Heidi Poulsen, alle fra H.K.K. På herresiden var det Allan Rasmussen og Henry Hansen fra R.K.K. samt Jannik Hansen fra H.K.K. som skulle forsvare S.K.U.’s farver. Herudover deltog Christina Sørensen fra H.K.K, hun stillede op for D.Ke.f som Dansk mester.

Da der skulle være åbning allerede fredag kl. 11.30 var spillere og ledere taget af sted torsdag for at kunne nå at være fremme til tiden.

Fredag startede med indledende runder hvor 5 S.K.U. spillere skulle i kamp. Heraf lykkedes det for 4 spillere at spille sig i semifinalen næste dag. En flot repræsentation fra S.K.U. Kun Mona måtte efter en flot indsats se sig slået ud i den indledende runde fredag.

Indledende runder blev færdigspillet lørdag og her måtte Jannik efter et meget tæt opgør se sig slået, således at der fra S.K.K. var 4 spiller med videre, ligesom Christina også spillede sig videre til semifinalerne.

Desværre måtte vi  konstatere at der i det skrappe selskab kun var morten Kruse fra D.Ke.f som formåede at spille sig videre til finalen i det stærke felt, men det skal nævnes at såvel Heidi samt Allan begge sluttede på en flot 3’ plads i deres semifinale hvorfra kun 2 spillere gik videre til finalen. Ærgerligt, men under alle omstændigheder en fuldgyldig god indsats af vores spillere. Christina kom desværre heller ikke videre, men måtte udgå i sin semifinale med en belastningsskade.

Damefinalen var således et rent tysk anliggende med Sandra Wesemann fra Hamburg som vinder. Her blev vores gode bekendte fra Bremen Ute Wachtendorf en flot nummer 3.

I herrefinalen var Morten Kruse ene om at forsvare de Danske farver og efter en noget halvdårlig start på de vel nok 4 sværeste baner skal det siges at der skete ting og sager på de sidste 4 baner hvor Morten rystede den ene nier ud af ærmet efter den anden og vandt alle 4 sidste baner i flot stil. For at vinde samlet måtte Mortens værste modstande Roger Dieckmann fra Scleswig-Holstein, som havde ført hele finalerunden sikkert, ikke få mere end 3 point på sidste bane.  Det var lige hvad der skete og Morten kunne kåres som vinder af årets Europa-cup for herre.

En utrolig flot indsats som er noget af det som gør det sjovt også at se på keglespil. Nok engang et stort tillykke til Morten.

Efter stævnet var der den sædvanlige banket m.m. og hvem der vandt den tredie halvleg lader vi stå hen i det uvisse, men alle var ikke lige friske til den lange hjemtur søndag morgen.

Et fint arrangement fra tyskernes side hvor næsten alt fungerede. Næste år er det på Fyn, og helt klart stiller vi op igen for at forsvare vores gode indsats i dette års Europa-cup.Dansk Kegle Forbund

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Telefon: 43 26 23 46
Mail: ninepin@kegler.dk

Følg os